050 239 77 33
Back

"BUKOVEL CUP" -  cвято гірськолижного спорту на курорті "Буковель"

"BUKOVEL CUP" -  cвято гірськолижного спорту на курорті "Буковель" в новому та цікавому форматі: спортивні змагання + розважальна вечірка для всіх любителів гірських лиж
Під час змагань потрібно максимально швидко спуститися спортивною трасою, майстерно виконуючи повороти та правильно об’їжджаючи комбінації контрольних воріт. Усі учасники діляться на вікові групи (кожні 10 років), тому це хороша можливість позмагатися зі своїми ровесниками та друзями на трасі, яка відповідає параметрам Олімпійських змагань та міжнародним правилам FIS.

У змаганнях беруть участь чоловіки та жінки, які діляться на "любителів" та "мастерс" у різних вікових категоріях від 16 до 80 років.

"Любителі" – всі охочі гості ТК "Буковель", які вміють кататися на лижах та прагнуть перевірити свій рівень їзди на швидкість по справжній спортивній трасі.
"Мастерс" – колишні спортсмени, діючі тренери та інструктори гірськолижного спорту
Ще одна приємна особливість заходу: "BUKOVEL CUP" – це змагання в двох олімпійських дисциплінах (слалом – гігант (GS) та більш технічній дисципліні спеціальний слалом (SL)), що робить їх ще цікавішими та дозволяє постійно розвивати свої навики лижникам.

Родзинкою свята є драйвове after-party (вечірка) по закінченню змагань в одному з відпочинкових закладів курорту.

У програмі вечора:
знайомство з учасниками, враження від траси, конкурси, тости на лижну тематику, перегляд фото- та відеозвітів про перший змагальний день;
нагородження переможців та призерів (в дисципліні GS) від партнерів та організаторів змагань;
апетитний фуршет та п′янкі настоянки;
жива музика із запальними танцями.
Саме під час таких змагань можна перевірити рівень катання кожного лижника. А найголовніше – приємно, спортивно та весело провести час, тому запрошуємо всіх взяти участь!

© 2017-2021, Івент-агенція Artisto Івано-Франківськ
Кнопка зв`язку