050 239 77 33
Back
Тенденції весільного сезону 2020 року

Тенденції весільного сезону 2020 року

До старту весільного сезону залишається зовсім мало часу, тому підготували для вас 10 трендів весільного сезону 2020 року

1. Колір.

Нюдові та пастельні відтінки на деякий час витіснили яскраві колірні рішення у весільному декорі, але тепер свіжі та соковиті поєднання знову в тренді! І пари, і декоратори дуже скучили за насиченими фарбам.
Не варто боятися, що в вазах на столах виявляться квіти не того відтінку, що у весільній арці. Цього року ми будемо спостерігати яскраве, експериментальне змішання квітів, появу в декорі на весіллі нетипових, темних відтінків.
Для любителів класичного ніжного оформлення урочистого свята, залишається мода на ніжно-рожевий колір в оздобленні весільного залу.
Палітра кольорів на весілля висловлює індивідуальність пари, тому прислухайтеся до себе і робіть так, як подобається!
Тенденції весільного сезону 2020

2. Натуральний декор та екологічність

Декор на весілля 2020 гармонує з природою і є її відображенням. Драпірування з тканини та інші штучні матеріали не повернуться більше в весільні арки та фотозони закоханих, які стежать за трендами. 
Декоратори радять використовувати більше дерева, соломи, сухоцвітів, а ще краще - бути максимально екологічними, даючи життя старим речам. Так, бабусина ширма або дерев'яна скриня може стати основою для фотозони, а красиву арку можна спорудити не з бутонів троянд і півоній, а з витих рослин в горщиках!

Весільні тенденції 2020

3. Мінімалізм в дрібницях

Мінімалістичний декор був актуальний протягом всього 2019- го і проявлявся у всьому - від нарядів нареченої та нареченого до подарунків гостям. У 2020-му експерти радять не переборщити з дизайном посадкових карт, робити вишукані композиції на столах, обирати акуратний, непомітний текстиль, дорогий, елегантний і водночас простий посуд.

Тенденції весільного сезону 2020

4. Їжа як мистецтво

Їжа і напої на весіллі однозначно вийшли за рамки завдання «щоб ніхто не залишився голодним». Сервірування і подача блюд, різноманітні фуд-станції - від солодкого столу до авторських закусок, лимонадного бару і фуд-траків - все це стає частиною весільного оформлення нарівні з квітковими композиціями та декоративними інсталяціями. Різноманітність смаків і поєднань, естетика, зонування - просто погляньте на фото, хіба це не мистецтво?

Тенденції весільного сезону 2020


5. Конструктиви

У весільному сезоні 2020 будуть як і раніше будуть популярні конструктиви незвичайних форм замість досить звичайних арок, а також тематичні фотозони та неонові вивіски. З'являється більше можливостей для креативу та незвичайних рішень.

Особливо популярними стають композиції на кензане, що дозволяє показати красу кожної квітки. В цілому все в декорі стає більш функціональним та інтерактивним. В тренді також будуть підвісні композиції із засушених тропічних рослин і монохромний колір в декорі. 

Тенденції весільного сезону 2020

 

6. Рукава та капелюшки

Про тренди у весільній моді говорити можна багато. Однак  дизайнери виділяють кілька трендів, які ми точно побачимо в наступному сезоні.

  • Головні убори. Наречені переосмислюють класичну фату, демонструючи сучасні альтернативи. Спробуй уявити головний убір, який найкраще передає твою індивідуальність, що це буде? Весільна капелюх, пов'язка з квітами, незвичайний вінок?
  • 90-і. Крутезні новини для фанатів серіалу «Друзі»! Останнім часом тенденції 90-х років мають величезний вплив як в сфері моди, так і в області домашнього декору, і тепер вони вступають в силу для весілля. Класичні сукні-футляри, стрази і, звичайно ж, конфетті.
  • Рукава захоплять світ весільної моди в 2020 році! Можливо вам на думку спадають суворі вікторіанські вбрання, але ці рукави легкі, вільні, повітряні. Романтичні невагомі рукава, що спадають з плечей або пустотливі пишні волани - вирішувати тільки вам!

Тенденції весільного сезону 2020
 

7. Вечірнє освітлення

Якісне та продумане освітлення, будь то весільний прийом у приміщенні чи на відкритому повітрі, допоможе створити нову атмосферу свята та подарує казкові враження гостям.
Тому не дивно, що одна з найкращих весільних тенденцій 2020 року — це вечірнє освітлення.
Порадьтесь с декораторами та розгляньте різні способи інтеграції освітлення в декор та інтер’єр бенкетних залів. Від ретро-ламп до міні-абажурів та старовинних люстр до живих свічок. Існує безліч різних способів за допомогою яких ви можете запалити ваше свято.

Тенденції весільного сезону 2020

8. Торт без квітів

Цього весільного сезону радимо звернути увагу на інші варіанти оформлення головного весільного десерту. Цікаві текстури, колірні рішення, художній розпис, фрукти і ягоди, кристали і акцент на геометрію – ось основні тенденції весільної кондитерської справи.

Тенденції весільного сезону 2020

9. Метал та чорний колір


Загальна тенденція використовувати більше природних матеріалів у весільному оформленні зробила популярними металеві деталі декору, які більше не обмежені стилістикою лофт. Колір металу може бути будь-який, але теплі відтінки міді та рожевого золота - явні фаворити в новому сезоні.


Чорні акценти

Чорний колір давно перестав вважатися «невесільним». Головне - вміти правильно розставити акценти в декорі, щоб строгість і лаконічність, які притаманні чорному, перетворились в справжню родзинку Вашого свята.

Тенденції весільного сезону 2020
 

10. Індивідуальність

Будьте сміливими, створюйте свої власні тренди!

Головний тренд весільного сезону 2020 – це індивідуалізм та персоналізація. Весілля стає продовженням історії пари, коли кожен елемент свята не випадковий, а відповідає саме нареченому і нареченій.
Якщо прагнете зробити ваше весілля дійсно унікальним, приділіть увагу режисурі весільного дня, не окремо взятому декору або програмі свята, а покажіть в першу чергу себе, ваші захоплення, інтереси, поділіться вашими мріями, саме тоді народиться унікальна загальна концепція всього весілля, яке стане незабутньою вашою індивідуальною історією.

Якщо ви плануєте весілля у 2020 році, то @artisto_event з великим задоволенням допоможемо Вам:
- віднайти та відчути ваш неповторний стиль, втілити в життя ваші мрії про цей день, ми продумаємо разом з вами концепцію свята.

Ми Станемо Режисерами, сценаристами, художниками, продюсерами вашого особливої події, та візьмемо на себе всі організаційні турботи.


З побажанням Любові та Здоров’я.
Ваші @artisto_event.
 

#весіллякарпати, #трендивесілля, #весілляІваноФранківськ, #весіллябуковель, #весіллягори

© 2017-2021, Івент-агенція Artisto Івано-Франківськ
Кнопка зв`язку